Startbouw ARC Rokkeveen Startbouw ARC Rokkeveen

20/12/2021

Startbouw ARC Rokkeveen

De bouw van project ARC Rokkeveen in Zoetermeer is gestart. Helaas kon vanwege de coronamaatregelen dit feestelijke moment niet, zoals gebruikelijk, gevierd worden met onze kopers.

Gelukkig hebben de kopers toch een bijdrage kunnen leveren door vooraf hun wensen door te geven. Deze wensen zijn vervolgens in een tijdcapsule verzameld en door wethouder Robin Paalvast van Wonen & Energietransitie ingegraven. Vervolgens doopte de wethouder samen met Joubert Ockeloen en Erik Batenburg van Batenburg Bouw en Ontwikkeling één van de heipalen. En zo werd de start van de bouw officieel. De officiële handeling is vastgelegd in een vlog en deze vlog is inmiddels aan de kopers overhandigd.

Project

Het appartementen telt 13 appartementen en 2 penthouses en het gebouw is vanzelfsprekend ontwikkeld in mede-opdrachtgeverschap. De kopers hebben onder begeleiding van de architect en de woonconsulent hun woonwensen kunnen realiseren in hun eigen appartement. De verwachting is dat de vijftien appartementen in het eerste kwartaal van 2023 worden opgeleverd.