Meer expertise,<br>meer capaciteit

Meer expertise,
meer capaciteit

Met Wonen à la Carte als gedelegeerd ontwikkelaar, procesbegeleider of adviseur.

Gedelegeerd ontwikkelaar en adviseur

Meer expertise,
meer capaciteit

Met Wonen à la Carte als gedelegeerd ontwikkelaar, procesbegeleider of adviseur.

Corporaties en gemeenten hebben niet altijd de expertise in huis om projecten tot uitvoering te brengen. Grondeigenaren of beleggers hebben er niet altijd de organisatie voor. En projectontwikkelaars ontbreekt het weleens aan capaciteit of tijd. Ook dan kan Wonen à la Carte uitkomst bieden. Als gedelegeerd ontwikkelaar kunnen we u het complete traject of deeltrajecten uit handen nemen.

Er staat veel druk op de woningbouw in ons land. Tot en met het jaar 2030 staan 900 duizend nieuwe woningen gepland. Maar het traject van grondpositie naar oplevering is vaak langdurig en gecompliceerd. Juist dan komt het aan op de ervaring van een ontwikkelaar met jarenlange ervaring. Die ontwikkelaar zijn we bij Wonen à la Carte. We pakken graag onze rol om versnelling te realiseren in de woningbouwopgave. Met dezelfde creativiteit, dezelfde passie en dezelfde energie die de basis zijn van onze eigen projecten.

De juiste kennis in elke fase van het traject

Met die expertise dragen we graag bij aan uw project, als gedelegeerd ontwikkelaar, procesbegeleider of strategisch adviseur. In elke fase zijn we graag bereid in te stappen, van ontwikkelingsmanagement tot conceptontwikkeling, van projectmanagement en contractvorming tot verkoopmanagement.

We werken graag samen met uw ‘preferred suppliers’ om projecten van A tot Z uit te voeren. Of we vallen terug op ons eigen netwerk van betrouwbare partners, zoals architecten, constructeurs en bouwbedrijven. Als gedelegeerd ontwikkelaar staan we daarmee voor ontzorgen. Ontzorgen gedurende het gehele traject of in de fase waarin u expertise of capaciteit tekort komt.

Flexibel, ook in de contractafspraken

Flexibel zijn we niet alleen in de samenwerkingsvorm. Samen met u kiezen we voor de financiële condities die passen bij uw project.

Sterker staan bij tenders

En nóg een reden als gemeente, corporatie, projectontwikkelaar of belegger: u staat sterker bij aanbestedingen en prijsvragen. Samen optrekken met Wonen à la Carte betekent immers dat onze referentieprojecten ook úw referentieprojecten zijn. Met een brede variëteit aan projecten, die vaak niet doorsnee zijn, bewijzen we niet alleen een doortastende ontwikkelaar te zijn. Met een hoge succesratio laten we ook zien goed aan te sluiten bij de actuele wensen van een snel veranderende markt.

Vrijblijvend contact opnemen?

We staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek. In welke samenwerkingsvorm dan ook.