Start bouw Wonen à la Carte Het Rietveld In Parijsch feestelijk gevierd

23/05/2019

Start bouw Wonen à la Carte Het Rietveld In Parijsch feestelijk gevierd

Woensdag 22 mei 2019 was het een bijzondere dag voor de toekomstige bewoners van Wonen à la Carte Het Rietveld In Parijsch. De start bouw werd officieel gevierd in het bijzijn van alle betrokkenen bij het project

Na een welkomstwoord van Joubert Ockeloen, directeur van Wonen à la Carte, feliciteerde wethouder Monica Wichgers de toekomstige bewoners met hun nieuwe woning en heette ze van harte welkom in Culemborg.

Alle kopers mochten een kaart met daarop hun (woon)wens in de tijdcapsule stoppen, waarna de wethouder deze gezamenlijk met de toekomstige bewoners kon ingraven op de bouwplaats. Na de officiële handeling was er onder het genot van een hapje en een drankje de gelegenheid elkaar te feliciteren en gezellig na te praten.

Wonen à la Carte Het Rietveld In Parijsch

Wonen à la Carte Het Rietveld in Parijsch bestaat uit 14 woningen waarvan nog twee woningen beschikbaar zijn. Deze twee laatste gelijkvloerse bungalows bieden het gemak voor nu en in de toekomst doordat zowel de woonkamer, keuken, hoofdslaapkamer en de badkamer op de begane grond zijn gelegen. De oplevering van de woningen staat gepland in het tweede kwartaal van 2020. De woningen worden gebouwd door Aannemersbedrijf De Langen en van den Berg BV.