Online samenspraakavond ARC Rokkeveen

24/11/2020

Online samenspraakavond ARC Rokkeveen

Donderdag 19 november 2020 vond de online bijeenkomst plaats voor omwonenden van het nieuwbouwplan ARC Rokkeveen in Zoetermeer. 

Het doel van de bijeenkomst was het informeren van de omwonenden over de voortgang van de ontwikkeling van de appartementen in het deelgebied Milena van het project Katwijkerlaantracé.

Tijdens de zogeheten samenspraakavond is het voorlopige ontwerp van het appartementengebouw gepresenteerd en hebben de deelnemers een toelichting op het ontwerp ontvangen van de architect. Naast het ontwerp van het gebouw is ook het inrichtingsvoorstel van het openbaar gebied toegelicht door Henry van Hoof van de Gemeente Zoetermeer.

Er was gedurende de presentaties gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Deze vragen konden dan direct door ons, de architect of de gemeente beantwoord worden.

ARC Rokkeveen

In ARC Rokkeveen worden tussen de 13 en 17 appartementen in Mede Opdrachtgeverschap (MO) gerealiseerd aan de Naomigang in Zoetermeer. Uniek aan dit project is dat kopers straks met de architect, Arthur Nuss van Global Architects uit Den Haag aan tafel zitten om vanuit een inspiratie appartement hun eigen appartement verder op maat te maken. De indeling, gevel en grootte van de buitenruimte kunnen hierbij nog aangepast worden. ARC Rokkeveen zal straks gebouwd worden door Batenburg Bouw & Ontwikkeling.