Acht MO twee-onder-een-kapwoningen Aan de Braassem opgeleverd

07/05/2020

Acht MO twee-onder-een-kapwoningen Aan de Braassem opgeleverd

In Roelofarendsveen zijn vorige week de acht twee-onder-een-kapwoningen op de zogenaamde MO-kavels binnen de nieuwe woonwijk Aan de Braassem opgeleverd.

MO houdt in dat deze woningen in mede-opdrachtgeverschap zijn ontwikkeld. Door dit beproefde Wonen à la Carte-concept hebben de bewoners aan tafel met de architect van 4D architecten, startend vanuit een inspiratiewoning, hun woonwensen laten vertalen naar een woning volledig op maat, maar wel met de expertise van een projectontwikkelaar aan tafel. De breedte van de kavels maakten het verbreden van de woning over de volle hoogte erg aantrekkelijk en is door allen benut.

In de woningen zijn bijzondere en unieke woonwensen gerealiseerd, wat heeft geresulteerd tot 8 unieke plattegronden. Zo is bij één van de woningen de woonkamer voorzien van een zij-uitbouw om een muziekkamer te maken en een andere woning is voorzien van een heuse sportkamer. Ook is er een woning met een grote zij-aanbouw gerealiseerd t.b.v. een zogenaamde kangoeroewoning voor inwonende ouders.

De acht woningen zijn gerealiseerd door Bébouw Midreth en is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed.