Woonwens enquête Rijswijksche Vlechterij online Woonwens enquête Rijswijksche Vlechterij online

01/03/2023

Woonwens enquête Rijswijksche Vlechterij online

In RijswijkBuiten in deelgebied Sion zetten wij in opdracht van de gemeente stappen voor de ontwikkeling van De Rijswijksche Vlechterij. Dit wordt een kleinschalig project van 8 levensloopbestendige woningen en één vrijstaande villa. 

In een eerder stadium is aan omwonenden de voorgenomen plannen gepresenteerd en konden zij daarover in gesprek gaan tijdens een inloopbijeenkomst. Nu is het de beurt aan belangstellenden hun woonwensen kenbaar te maken. Via de projectwebsite kan men zijn/haar woonwensen aangeven aan de hand van de woonwens enquête. Belangrijk in het ontwikkelproces om te weten hoe potentiële bewoners zouden willen wonen! 

In de enquête kunnen belangstellenden op allerlei vlakken aangeven wat hun wensen zijn. Velen die in Rijswijk of omgeving op zoek zijn naar een dergelijke nieuwbouwwoning, hebben de vragenlijst ingevuld. Met de verzamelde gegevens worden de woningen verder ontwikkeld.

Daarna zal op de projectwebsite de woningzoeker gelanceerd worden. Geïnteresseerden kunnen dan via die functionaliteit alle belangrijke informatie over de levensloopbestendige woningen en vrijstaande villa bekijken en alvast vrijblijvend hun voorkeuren voor een bouwnummer aangeven. Intussen wordt dan achter de schermen alles gereed gemaakt voor de officiële verkoop. Belangstellenden zullen nog even geduld moeten hebben tot het zover is.