Woningzoeker project Buyten in Lansingerland online!

14/05/2020

Woningzoeker project Buyten in Lansingerland online!

Project Buyten is het eerste deelplan binnen de nieuwe wijk Wilderszijde, een toekomstgerichte klimaatadaptieve en groene wijk in Lansingerland. In Buyten worden 144 koopwoningen in diverse typen gebouwd.



Om het aanbod van de rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en kavels zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag, zijn afgelopen maanden online co-creatiesessies uitgevoerd door middel van woonwensenquêtes. Door vragen te stellen over architectuur, woningtypologie, woninggrootte, woningindeling, wens tot aanpassingen en duurzaamheidsopties, heeft de toekomstige bewoner zelf aangegeven waar de voorkeur naar uitgaat.

Achter de schermen is er de afgelopen weken met vele partijen waaronder Waal, Dé Woonexpert, Van Herk makelaardij, Schieland Borsboom makelaars en Wubben.Chan architecten hard gewerkt om al deze woonwensen te inventariseren. Deze input is zoveel als mogelijk vertaald in de woningontwerpen en zijn nu definitief gemaakt. Via de woningzoeker is nu de belangrijkste informatie over de woningen in Buyten te vinden. Denk hierbij aan plattegronden, beelden en prijsindicaties. Ook kunnen geïnteresseerden alvast hun voorkeur aangeven per bouwnummer om als eerste geïnformeerd te worden over de start verkoop!