Website Het Prijsse Erf: charmant en gezond wonen live!

20/10/2020

Website Het Prijsse Erf: charmant en gezond wonen live!

De nieuwe website van het unieke plan Het Prijsse Erf in Culemborg is live gegaan! Aan de Prijsseweg in de nieuwbouwwijk Parijsch worden elf zeer charmante bungalows op een erf gerealiseerd.

De woningen worden uiteraard in Mede Opdrachtgeverschap (MO) ontwikkeld. Middels dit beproefde concept gaan de kopers na start verkoop daadwerkelijk aan tafel met de architect, voor dit plan met Zeinstra Veerbeek Architecten uit Den Haag. Vanuit een inspiratiewoning kunnen kopers hun woonwensen laten vertalen naar een woning volledig op maat, met de expertise van een projectontwikkelaar aan tafel.

De bungalows in Het Prijsse Erf worden duurzaam, energiezuinig en ook gezond gebouwd. Dat betekent dat er milieuvriendelijke materialen worden gebruikt, een innovatief bouwsysteem toegepast zal worden en er zo zuinig mogelijk wordt omgegaan met energie. Ook sociale duurzaamheid vinden we belangrijk. Zo streven we naar een prettig en sociaal woonklimaat waar buren betrokken zijn en samen voorzieningen delen.

In het plan is daarom een collectieve buitenruimte opgenomen en er wordt gezorgd voor een elektrische deelauto die aan de bewoners ter beschikking wordt gesteld. Het ontwerp en inrichting van dit gemeenschappelijke erf wordt met alle kopers gezamenlijk gedaan.

Kijk voor meer informatie over dit project op de projectwebsite.