Succesvolle online start verkoop Kop van Parijsch in Culemborg

23/06/2021

Succesvolle online start verkoop Kop van Parijsch in Culemborg

Op donderdag 17 juni zijn we gestart met de verkoop van 13 riante appartementen in ons project Kop van Parijsch in Culemborg. De belangstelling voor het project is groot en we hebben inmiddels al vele enthousiaste inschrijvingen ontvangen.

Het appartementengebouw wordt gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Parijsch. Het ontwerp van BLAUW architecten biedt ruimte aan 13 riante appartementen, variërend van 65 m2 tot 138 m2 en een commerciële ruimte op de begane grond. De appartementen beschikken allemaal over een riante buitenruimte, variërend van 19 m2 tot maar liefst 88 m2. De architect Carin ter Beek heeft het gebouw ontworpen met de ambitie om meerwaarde te creëren voor de toekomstige bewoners. Door het oorspronkelijke woongebouw uit het stedenbouwkundige plan te verbreden, zijn er royale terrassen ontstaan die het verlengstuk van het wonen vormen en elk appartement een vrij uitzicht bieden. Extra bijzonder aan het gebouw zijn de twee ontsluitingen, waardoor er veelvuldig tweezijdig georiënteerde appartementen zijn ontstaan.

Ook dit Wonen à la Carte project wordt ontwikkeld in Mede Opdrachtgeverschap (MO); Kopers gaan daadwerkelijk met de architect aan tafel om vanuit een inspiratieplattegrond hun eigen appartement verder op maat te maken. Onder professionele begeleiding van de woonconsulent van Wonen à la Carte ontwerpen de kopers op deze manier hun droomappartement. Het appartementengebouw wordt straks gerealiseerd door Bouwbedrijf De Langen & van den Berg.