Startverkoop van het duurzame project De Rijswijksche Vlechterij in RijswijkBuiten Startverkoop van het duurzame project De Rijswijksche Vlechterij in RijswijkBuiten

22/06/2023

Startverkoop van het duurzame project De Rijswijksche Vlechterij in RijswijkBuiten

Gisteravond vond de succesvolle startverkoop plaats van het ambitieuze nieuwbouwproject "De Rijswijksche Vlechterij" in RijswijkBuiten. 

Als gedelegeerd ontwikkelaar zijn we verheugd over de grote belangstelling voor dit project, dat bestaat uit 8 levensloopbestendige woningen en 1 prachtige vrijstaande villa. De bijzondere eigenschappen van het project, waaronder duurzaamheid en innovatie, hebben veel bezoekers aangetrokken.

Met een focus op duurzaamheid en biobased constructie voldoet De Rijswijksche Vlechterij aan de hoogste normen op het gebied van milieuvriendelijkheid. De woningen zijn voorzien van houten gevels en een groen sedumdak, waardoor ze perfect in de groene omgeving van RijswijkBuiten passen. Bovendien zijn alle woningen energieneutraal (ENG), wat betekent dat ze zelfvoorzienend zijn op het gebied van energie.

Het informatiecentrum RijswijkBuiten was gisteravond tussen 18.00 en 20.00 uur de place to be voor iedereen die meer wilde weten over dit unieke project. Potentiële kopers konden terecht voor gedetailleerde informatie en een brochure die hen een inkijk gaf in de prachtige architectuur en de indrukwekkende duurzame kenmerken van de woningen.

De startverkoop trok een indrukwekkend aantal van ruim 100 geïnteresseerden. De bezoekers werden ontvangen door ons enthousiaste team van verkoopadviseurs, die hen uitgebreid informeerden over de beschikbare woningen, de prijzen en de planning. De aanwezigen waren onder de indruk van de hoge kwaliteit en de innovatieve benadering van het project.

Bezoek hier de projectwebsite.