Sloop gestart in Middelharnis Sloop gestart in Middelharnis

18/05/2023

Sloop gestart in Middelharnis

Aan de Langeweg in Middelharnis waar straks de 5 woningen van Het Kwintet zullen verrijzen, is begonnen met de sloop. De huidige bebouwing op de locatie maakt plaats voor drie vrijstaande en twee halfvrijstaande villa’s. 

Het ontwerp in jarendertig stijl heeft Marco Born van Born Architecten geïnspireerd op de vrijstaande woningen die al aan de Langeweg staan.

Op deze inbreidingslocatie heeft Wonen à la Carte samen met De Langen & Van den Berg Vastgoed het plan ontwikkeld. Het Kwintet is een project met respect voor de locatie; slechts vijf villa’s zodat iedere woning ook die grote tuin rondom heeft. Daarnaast komt er veel groen rondom de percelen en langs de toegangsweg diverse bomen. De begane grond van de villa’s leent zich uitstekend voor een levensloopbestendige indeling voor wie dat wenst. Tijdens het proces van mede opdrachtgeverschap is de woning op maat gemaakt voor de toekomstige bewoners.

Deze zomer start Suijker Benjamins Bouw met de heiwerkzaamheden. Naar verwachting kunnen de toekomstige bewoners van twee vrijstaande villa’s het eerste kwartaal van 2024 de sleutel in ontvangst nemen.

Bezoek hier de projectwebsite.