Open dag bouwlocatie De Kantonniers Open dag bouwlocatie De Kantonniers

20/10/2022

Open dag bouwlocatie De Kantonniers

De kavels van de toekomstige bungalows in de nieuwbouwwijk ‘De straatjes’ van De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht waren uitgezet met rood wit lint. Ook de contouren van de woningen waren zichtbaar gemaakt met een andere kleur. 

De zon scheen en er was een drankje met wat lekkers. Kortom een mooie gelegenheid voor geïnteresseerden van De Kantonniers om op 18 oktober de bouwlocatie te komen “voelen”.

Via de “voordeur” kon worden binnengestapt en echt de ruimte van woonkamer en keuken beleefd worden, net als de plek voor de slaapkamer met badkamer bij een levensloopbestendige indeling. Mariana Pazos van A3 Architecten heeft dit exclusieve project van 6 bungalows en 2 vrijstaande villa’s ontworpen. Voor wie de indeling met slaapkamer en badkamer op de begane grond geen wens is, toonde Mariana al diverse alternatieve ideeën die ze ter inspiratie geschetst heeft. Vanzelfsprekend gaan alle kopers bij Wonen à la Carte aan tafel met Mariana om hun woonwensen in het ontwerp te laten verwezenlijken.

Het was leuk voor geïnteresseerden het uitzicht van alle kanten te kunnen bekijken, net als de stand van de zon. Ook het collectieve erf met voor iedere woning 2 parkeerplaatsen werd veel duidelijker. Het was een geslaagde open dag en wellicht hebben aanstaande buren elkaar op deze zonnige middag al ontmoet!