Op de bouw in Culemborg bij Kop van Parijsch Op de bouw in Culemborg bij Kop van Parijsch

30/01/2023

Op de bouw in Culemborg bij Kop van Parijsch

Afgelopen vrijdag was het voor de toekomstige bewoners van appartementengebouw Kop van Parijsch in Culemborg het eerste kijkmoment op de bouw. Bijzonder om voor het eerst vanuit je appartement het uitzicht te kunnen bewonderen en te zien hoe de bouw van binnen vordert.

Kop van Parijsch bestaat uit 13 appartementen in diverse metrages tussen de 65 en 138m2. Centraal in het gebouw op de begane grond is de gemeenschappelijke fietsenstalling. Daarnaast wordt op de begane grond een verloskundige praktijk gevestigd die voorzien is van een eigen entree aan de kopgevel.

Tijdens het kijkmoment bleken in diverse appartementen al binnenwanden te zijn geplaatst. Hierdoor waren al goed de contouren van woonkamer en slaapkamers te zien. Ook bij de verloskundige praktijk waren de spreek- en behandelkamers al duidelijk zichtbaar, net als de ontvangstruimte. Kopers waren aangenaam verrast over hun uitzicht, appartement, de balkons en hoe ver De Langen & van den Berg al met de werkzaamheden is. Iedereen kijkt uit naar een volgend bezoek op de bouw!