Onze eerste commerciële ruimte – en wat voor één! Onze eerste commerciële ruimte – en wat voor één!

04/09/2022

Onze eerste commerciële ruimte – en wat voor één!

Bij Wonen à la Carte hebben we al veel opmerkelijke ontwikkelingen op onze naam staan. Maar nog geen commerciële ruimte. En al helemaal geen commerciële ruimte die fungeert als… verloskundige praktijk. 

Met blijdschap geven we daarom kennis – om maar in ‘vaktermen’ te blijven – van ‘De Ronding’. Onder die naam gaan praktijkhoudster Marianne van Westreenen-Blom en haar collega’s werken in ons project Kop van Parijsch, in Culemborg.

Met Kop van Parijsch tekenden we inmiddels voor ons derde appartementenproject in mede-opdrachtgeverschap. De verloskundige praktijk is in de plint van het gebouw te vinden. De ruimte is ca. 120 vierkante meter groot. Het programma van eisen van De Ronding is in goed overleg tussen opdrachtgever, architect en Wonen à la Carte tot stand gekomen. Eind augustus konden we bij Westport Notarissen het officiële transport verzorgen.

Oplevering

Naar verwachting kan De Ronding vanaf de tweede helft 2023 haar intrek in de ruimte nemen. Voor de bewoners van de 13 appartementen geldt hetzelfde.