Ontwerpgesprekken Kop van Parijsch in volle gang

13/09/2021

Ontwerpgesprekken Kop van Parijsch in volle gang

Vlak voor de zomervakantie zijn we in verkoop gegaan met ons project Kop van Parijsch in Culemborg. Dit prachtige project bestaat uit 13 royale appartementen en een commerciële ruimte op de begane grond.

Het project

Het appartementengebouw wordt gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Parijsch. Het ontwerp van BLAUW architecten biedt ruimte aan 13 riante appartementen, variërend van 65 m2 tot 138 m2 en een commerciële ruimte op de begane grond. De appartementen beschikken allemaal over een riante buitenruimte, variërend van 19 m2 tot maar liefst 88 m2. De architect Carin ter Beek heeft het gebouw ontworpen met de ambitie om meerwaarde te creëren voor de toekomstige bewoners. Door het oorspronkelijke woongebouw uit het stedenbouwkundige plan te verbreden, zijn er royale terrassen ontstaan die het verlengstuk van het wonen vormen en elk appartement een vrij uitzicht bieden. Extra bijzonder aan het gebouw zijn de twee ontsluitingen, waardoor er veelvuldig tweezijdig georiënteerde appartementen zijn ontstaan.

Ontwerpgesprekken

Uiteraard wordt ook dit project ontwikkeld in Mede Opdrachtgeverschap, waarbij de kopers daadwerkelijk aan tafel gaan met de architect om hun woonwensen onder begeleiding van onze woonconsulent in vervulling te laten gaan. Deze ontwerpgesprekken zijn in volle gang. De kopers waren allemaal positief verrast in hoeverre zij hun appartement kunnen aanpassen. Eén koper vertelde: “Ik heb al vier nieuwbouwwoningen gekocht en dit is voor het eerst dat ik op deze manier mee kan denken om ons appartement nog mooier en persoonlijker te maken.”

Duurzaam

Het appartementencomplex Kop van Parijsch wordt een BENG-gecertificeerd gebouw, waardoor het energiegebruik van de appartementen bijna nul is. Om het energieverbruik te reduceren worden de appartementen goed geïsoleerd, is er vloerverwarming en balansventilatie. Daarnaast hebben de toekomstige bewoners ook de beschikking over twee elektrische deelauto’s.