Kijkmiddag De Buitenparel groot succes!

24/09/2021

Kijkmiddag De Buitenparel groot succes!

Op donderdag 16 september vond de langverwachte kijkmiddag en borrel voor de kopers van De Buitenparel in RijswijkBuiten plaats.

De bouw van de appartementen en de woningen is in volle gang en de kopers kregen de kans om naast het bekijken van hun woning, ook kennis te maken met de toekomstige buren! Vanwege de corona maatregelen was het tot nu toe alleen mogelijk geweest om elkaar online te ontmoeten.

Toen Bouwbedrijf De Langen & van den Berg aangaf graag een kijkmiddag te organiseren hebben we meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om een gezellige borrel te organiseren! Ook dit keer stond het busje van Miss Latte op het bouwterrein. Zo konden de toekomstige bewoners en hun buren gezellig een bakkie doen, of zelfs fris of een biertje bestellen!

Tijdens de kijkmiddag waren de bouwvakkers nog druk bezig met de bouw van de 18 herenhuizen en de 12 appartementen. Voor de toekomstige bewoners was er dus voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen had de aannemer zelf ook een busje op het bouwterrein staan, hieruit werden veiligheidshelmen en neusstukken voor over je schoenen verzorgd.

De kijkmiddag was een groot succes, naast het prachtige weer en de heerlijke koffie vonden kopers het met name erg leuk om hun ontwerp in de realiteit te zien. Ze waren enthousiast en kunnen vast niet wachten tot de oplevering!