Informatiebijeenkomsten De Rijswijksche Vlechterij Informatiebijeenkomsten De Rijswijksche Vlechterij

24/11/2022

Informatiebijeenkomsten De Rijswijksche Vlechterij

In opdracht van het programmabureau RijswijkBuiten van de gemeente Rijswijk zijn wij stappen aan het zetten om De Rijswijksche Vlechterij te ontwikkelen. Een plan met naar verwachting 9 nieuwbouwwoningen, waaronder 5 vrijstaande en 4 geschakelde woningen. 

Een groot deel van deze woningen zijn “levensloopbestendig”. Dit betekent dat zij een slaapkamer en badkamer op de begane grond hebben.

Een belangrijk onderdeel in het ontwikkelproces is participatie en co creatie. Al in een vroeg stadium proberen we alle stakeholders bij een project te betrekken, waaronder ook de omwonenden. Daardoor creëren we commitment en betrokkenheid. Ook doordat we serieus omgaan met de inbreng van ieders kant. Op 25 mei 2022 zijn voor dit project direct omwonenden tijdens een inloopbijeenkomst geïnformeerd over de plannen. Op 22 november 2022 heeft een tweede inloopbijeenkomst voor omwonenden plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomsten hebben we de voorgenomen plannen laten zien en konden omwonenden hierover in gesprek. Ook was er ruimte om vragen te stellen en opmerkingen door te geven. Meer informatie over deze bijeenkomsten is terug te vinden op de website van RijswijkBuiten.