Hoogste punt De Groene Loper in Zoetermeer gevierd

20/05/2019

Hoogste punt De Groene Loper in Zoetermeer gevierd

Vorige week donderdag 16 mei 2019 was het een feestelijke dag voor de toekomstige bewoners van De Groene Loper in Zoetermeer.

De bouw van de 28 woningen van De Groene Loper heeft het hoogste punt bereikt. Ter gelegenheid van deze gebeurtenis is de vlag gehesen in het hoogste punt en mochten alle toekomstige bewoners hun woning van binnen en van buiten bewonderen. Hierna werd er nog onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar bijgepraat.

Wonen à la Carte De Groene Loper in Zoetermeer

De Groene Loper bestaat uit 28 energiezuinige eengezinswoningen gelegen in de wijk Rokkeveen in Zoetermeer. Met het winkelcentrum op loopafstand en diverse scholen in de directe omgeving en De Balij en het Bieslandse bos op fietsafstand wordt het heerlijk wonen in De Groene Loper. Alle kopers zijn aan tafel gegaan met architect Evert-Jan Lemson van BDC Architecten om zo hun wensen te vertalen in een woning volledig op maat. Geen één woning is dan ook hetzelfde en biedt zo een écht thuis voor de bewoners. De woningen worden gebouwd door Dura Vermeer Bouw Zuid West.