Gezellige kijkmiddag in Maasdijk

22/09/2021

Gezellige kijkmiddag in Maasdijk

Op dinsdag 14 september werd een kijkmiddag en borrel georganiseerd door Wonen à la carte voor de toekomstige bewoners van Glaszicht fase 2 in Maasdijk.

De bouw van de woningen is inmiddels vergevorderd, en dus kregen de kopers een unieke kans om hun woning te bezichtigen. Samen met de aannemer Eekhout bouw konden zij een rondje lopen en eventuele vragen stellen over hun woning waar zij over een aantal maanden gaan wonen.

Het leuke aan zo’n dag is dat de kopers zelf veel input hebben gehad in het realiseren van hun woonwensen en deze vandaag zelf konden bekijken. Zij besproken voordat de bouw begon hoe zij het willen hebben. Zo heeft iedereen een unieke indeling in zijn woning. Eén woning bevat zelfs een lift! De keuze waar de badkamers, keukens, of slaapkamers komen is ook aan de bewoners zelf. Op zo’n kijkmiddag is het dan gaaf om je creatie, wat niet meer dan een gedachte was, te zien in de realiteit.

Tijdens de kijkmiddag hadden de toekomstige bewoners de kans om hun buren te zien, en om hun ontwerpen met elkaar te delen. Er stond een koffiebus van Miss Latte waar zowel de kopers als de bouwvakkers konden genieten van een heerlijk bakje koffie, koek en een uitgebreid gesprek.

Pas als je door de woningen loopt, zie je hoe verschillend de ideeën zijn die mensen hebben. Niemand denkt hetzelfde over zijn toekomstige woonplek. Dat is precies wat het proces van Wonen à la carte zo leuk maakt!