Flexibel ontwikkelen in optima forma: Het Kwintet Flexibel ontwikkelen in optima forma: Het Kwintet

18/03/2024

Flexibel ontwikkelen in optima forma: Het Kwintet

De datum van 29 februari is al heel bijzonder. Maar voor de kopers van twee villa’s in nieuwbouwplan Het Kwintet in Middelharnis helemaal. Zeven maanden na de start van de bouw konden de sleutels worden overhandigd aan de beide families. 

Het kleinschalige plan is een goed voorbeeld van het mede-opdrachtgeverschap bij Wonen à la Carte. Beide echtparen hadden ingrijpende wensen die we konden honoreren. Zelfs één heel extreme wens: een villa verkleinen van drie naar twee lagen. Blije gezichten daarom bij de kopers, die in het gezelschap waren van Bram Smits, projectontwikkelaar van Bouwbedrijf De Langen & van den Berg en onze ‘eigen’ projectontwikkelaar Arie Reedijk.

De twee villa’s op de grens van het dorp met Sommelsdijk zijn niet levensloopbestendig uitgevoerd. Die bestemming was er oorspronkelijk wel en ook voor de overige drie woningen van Het Kwintet. Voor het resterende drietal kregen we echter niet de handen op elkaar van potentiële kopers. Het is reden voor Wonen à la Carte en De Langen & van den Berg om binnenkort nogmaals in verkoop te gaan, maar dan met een iets aangepast plan. Flexibiliteit is in de huidige markt immers niet overbodig!