Feestelijke start bouw in RijswijkBuiten Feestelijke start bouw in RijswijkBuiten

13/12/2022

Feestelijke start bouw in RijswijkBuiten

Afgelopen maandag was het zover, de bouw van de 27 woningen is gestart! Voor de toekomstige bewoners kon de bouw niet snel genoeg beginnen. Amper een jaar geleden startte de verkoop met een verscheidenheid aan woningen. 

De keuze uit WoonWerkLofts, Appartementen, drie- en vier laagse Herenhuizen en Stadsvilla’s zorgde ervoor dat er zowel starters, doorstromers als (jonge) gezinnen in De Vlinderpoort komen wonen.

In het vroege voorjaar van 2022 hebben alle kopers samen met de architect hun nieuwe stek naar wens gemaakt tijdens ons traject van mede-opdrachtgeverschap. Naast diverse varianten van uitbouw mogelijkheden werd er gekozen voor allerlei indelingswijzigingen, kozijn aanpassingen en kon er bij grondgebonden woningen ook de kleur van de gevelstenen en kozijnen worden bepaald. Een intensief traject maar zo leuk om het allemaal zelf te kunnen bepalen!

In de ochtend van 12 december werd letterlijk de eerste paal geslagen en dit bijzondere moment hebben we met alle kopers ’s middags gevierd. Iedereen werd verwelkomd door ‘Koning Winter’ en ontvangen met een warm drankje en een oliebol. Wethouder Armand van de Laar van gemeente Rijswijk heeft de officiële handeling verricht tezamen met Joubert Ockeloen (directeur Wonen à la Carte). Door een druk op een knop opende een grote schatkist met daarin symbolische sleutels van de toekomstige woningen. Een leuke herinnering om in de nieuwe woning te kunnen ophangen als het opgeleverd is.

Na het officiële gedeelte waren er lekkere hapjes en drankjes en werd er gezellig met elkaar geborreld en nader kennisgemaakt. We kijken terug op een geslaagde festiviteit en we wensen iedereen een voorspoedige bouwperiode!