Eerste kijkmoment De Vlinderpoort, RijswijkBuiten Eerste kijkmoment De Vlinderpoort, RijswijkBuiten

12/05/2023

Eerste kijkmoment De Vlinderpoort RijswijkBuiten

Vijf maanden geleden vierden we de start bouw van de 27 woningen in project De Vlinderpoort en kijk eens hoe ver de bouw nu al is!

Tot nu toe konden de toekomstige bewoners alleen buiten de bouwhekken de vorderingen volgen. Tijdens het eerste kijkmoment op 11 mei werd de bouwplaats voor de nieuwe bewoners opengesteld om op de begane grond binnen te kijken. Ook al staan er nog geen binnenwanden, het geeft toch een speciaal gevoel om in je eigen nieuwe woning in aanbouw te kunnen staan! Kopers waardeerden het zeer dat aannemer De Langen & van den Berg ze die gelegenheid gaf.

Voor de toekomstige bewoners van appartementen of WoonWerkLofts gelegen op de eerste verdieping of hoger betekende het dat zij nog niet in hun eigen woning konden. Toch waren zij nieuwsgierig naar de vorderingen en waren zij ook op de bouw te vinden. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de kalkzandsteenwanden op de tweede verdieping en is er een aanvang gemaakt met het metselwerk. Er is al goed zichtbaar dat het er straks fraai uitziet met de verschillende kleuren metselwerk, verbanden en de gemetselde ronding bij de poort. Een ontwerp van Zeinstra Veerbeek Architecten om trots op te zijn.