De Rijswijksche Vlechterij - Woningzoeker nu live! De Rijswijksche Vlechterij - Woningzoeker nu live!

30/05/2023

De Rijswijksche Vlechterij - Woningzoeker nu live!

In opdracht van de gemeente zijn wij, als gedelegeerd ontwikkelaar, betrokken bij de ontwikkeling van dit prachtige project, bestaande uit 8 levensloopbestendige woningen en een villa. Met de lancering van de woningzoeker wordt het voor geïnteresseerden eenvoudiger om het aanbod te verkennen en hun interesse kenbaar te maken.

Op de woningzoeker kunnen geïnteresseerden door het aanbod bladeren en per bouwnummer diverse kenmerken van de woningen bekijken. Zo zijn onder andere de woonoppervlakte, perceeloppervlakte en bandbreedtes voor de VON-prijzen vermeld. Dit geeft potentiële kopers een duidelijk beeld van wat ze kunnen verwachten en helpt hen bij het maken van een weloverwogen keuze.

De Rijswijksche Vlechterij biedt een unieke kans om te wonen in een prachtige omgeving, waarbij comfort, duurzaamheid en levensloopbestendigheid centraal staan. Daarnaast krijgen kopers ook in dit project de mogelijkheid om met de architect aan tafel te gaan en zo hun droomwoning te ontwerpen.

Als gedelegeerd ontwikkelaar zijn wij trots op ons aandeel in dit project en kijken we ernaar uit om geïnteresseerden te verwelkomen in dit bijzondere woongebied.

Bezoek hier de projectwebsite.