De Kantonniers in Hendrik-Ido-Ambacht in verkoop De Kantonniers in Hendrik-Ido-Ambacht in verkoop

28/05/2023

De Kantonniers in Hendrik-Ido-Ambacht in verkoop

Op 26 mei 2023 is het project De Kantonniers in Hendrik-Ido-Ambacht opnieuw in verkoop gegaan na een succesvolle herontwikkeling. De Kantonniers is een veelbelovend project dat inspeelt op de individuele behoeften en wensen van toekomstige bewoners. 

Het project, dat bestaat uit zes vrijstaande woningen, waarvan vier levensloopbestendige bungalows en twee vrijstaande villa's, biedt kopers de unieke mogelijkheid om hun woning op maat te maken in samenwerking met A3 architecten uit Rotterdam.

Kopers krijgen de kans om hun droomwoning te realiseren door middel van het mede-opdrachtgeverschap proces. Dit unieke proces omvat intensieve begeleiding en advies van de architect en de woonconsulent tijdens de ontwerpfase, waardoor de woningen perfect aansluiten bij de persoonlijke smaak en levensstijl van de bewoners.

De vier levensloopbestendige bungalows zijn speciaal ontworpen om comfort en gemak te bieden voor mensen van alle leeftijden, met speciale aandacht voor toegankelijkheid en functionaliteit. Deze woningen zijn ideaal voor mensen die willen genieten van een gelijkvloerse leefruimte zonder concessies te doen aan stijl en luxe. De twee vrijstaande villa's bieden ruimte, privacy en een eigentijds ontwerp voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en moderne woning. Batenburg Bouw & Ontwikkeling zal de bouw voor haar rekening nemen.