Bouw GlasZicht fase 2 van start Bouw GlasZicht fase 2 van start

12/02/2021

Bouw GlasZicht fase 2 van start

Wethouder Cobie Gardien heeft de bouw van de vier woningen van GlasZicht fase 2 symbolisch geopend. Vanwege de coronarichtlijnen van het RIVM konden de toekomstige bewoners er helaas zelf niet bij zijn.

Middels een vlog is er een leuke impressie gemaakt van de handeling. De kopers hebben de vlog samen met wat lekkers in ontvangst mogen nemen. Zo konden zij toch meegenieten van dit feestelijke moment en kregen ze een leuk inkijkje op de bouw!

De vier twee-onder-een-kapwoningen zijn op basis van Mede Opdrachtgeverschap tot stand gekomen. Mede Opdrachtgeverschap combineert maximale inspraak voor kopers met de expertise van een projectontwikkelaar in het ontwikkeltraject. Met de inspiratiewoning als uitgangspunt hebben de kopers aan tafel met Fred Dessens van Kampman architecten, hun woonwensen laten vertalen naar een woning volledig op maat. Dit alles onder professionele begeleiding van projectontwikkelaar Wonen à la Carte.

Één van tweekappers wordt zelfs uitgevoerd met een huislift, zodat de toekomstige bewoners ook voor de toekomst klaar zijn! Er is ook veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot het uitbouwen van de woning om nog meer leefruimte te creëren. Ook de wens om de entree naar de zijgevel te verplaatsen wordt gerealiseerd.

De vier woningen van GlasZicht fase 2 zijn gelegen aan de Prinses Maximastraat in Maasdijk. Alle woningen zijn verkocht en worden naar verwachting eind 2021 opgeleverd. De realisatie is in handen van Eekhout Bouw uit Kwintsheul.