Bouw 4 woningen GlasZicht fase 1 gestart

07/02/2020

Bouw 4 woningen GlasZicht fase 1 gestart

Aan de Prinses Maximastraat in Maasdijk is door Wonen à la Carte en Eekhout Bouw gestart met de bouw van GlasZicht fase 1.

De toekomstige bewoners hebben op 6 februari gezamenlijk met wethouder Gardien het feestelijke startsein gegeven voor de bouw, door het symbolisch dopen van een zogenaamde stabiliteitswand van één van de woningen en het zetten van hun naam op het doek met een impressie van hun toekomstige nieuwe stek.

De vier twee-onder-een-kapwoningen zijn op basis van mede-opdrachtgeverschap tot stand gekomen. Mede-opdrachtgeverschap combineert maximale inspraak voor kopers met de expertise van een projectontwikkelaar in het ontwikkeltraject. De kopers hebben daadwerkelijk met de architect, Kampman Architecten in dit geval, aan tafel gezeten om hun woonwensen vertaald te zien worden in hun ideale woning. Dit alles gebeurd onder de deskundige begeleiding van de woonconsulenten van Wonen à la Carte. Zo wordt één van de tweekappers uiteindelijk als zogenaamde semi-bungalow gerealiseerd. Deze semi-bungalow met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, geeft de toekomstige bewoners comfort voor nu én in de toekomst.

De mogelijkheid tot het verbreden van de tweekappers op alle verdiepingen was voor de toekomstige bewoners aantrekkelijk om nog meer leefruimte te creëren. Deze mogelijkheid is dan ook bij alle woningen benut.